Arkadaşınıza önerin.

100 Akımız Kartal
100 Akımız Kartal 03/12/2010-06:21

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, CSKA Sofia karşısında 100. golünü atarken aldığı galibiyetle de bir üst tura adını yazdırarak yüz akımız oldu.

Siyah beyazlıların gollerini 59. dakikada Zapotoncy ve 64. dakikada Holosko kaydederken, ev sahibi takımın tek golünü 77. dakikada Sheridan attı.

Besiktas Csk Sofya Taraftar


KARTAL'DA 3 DEĞİŞİKLİK TE SAKATLIKTAN

İlk yarıda sakatlanan Nobre yerini 19 yaşındaki Ali Kuçik'e bırakırken, diğer bir sakat olan kaleci Cenk Gönen görevini Hakan Arıkan'a devretti.

75. dakikada sakatlık geçiren Tabata yerini Necip Uysal'a bıraktı...

Besiktas Csk Sofya Guti

 

Maçın Detayları:

Beşiktaş'ın kontrolünde başlayan mücadelede CSKA Sofya, defansın arkasına attığı toplarla pozisyon yakalamaya çalıştı. Rakibini durdurmayı başaran Kara-Kartallar, ilk yarıda rakip kalede etkili olmayı başaramadı ve ilk yarı 0-0 sonuçlandı.
 
Kaleci Cenk ile Nobre, ilk yarıda yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle yerlerini ikinci yarıda Hakan Arıkan ve Ali Küçik'e bıraktılar. Beşiktaş, ikinci yarıya etkili başladı. Hızlı hücumdan gelişen atakta Tabata düşürülünce maçın hakemi Beşiktaş lehine serbest vuruş kararı verdi. Beşiktaş'ın yıldız ismi Guti'nin ceza sahası sağ çaprazından ortaladığı topu uzun süredir forma şansı bulamayan Zapotocny kafayla filelere gönderdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Beşiktaş'ta Guti, ceza sahasında Ali'yi topla buluşturdu. Sert bir vuruşla topu kaleye gönderen Ali'ye kaleci M'Bolhi izin vermedi.

 

Beşiktaş Csk Sofya Holosko

İlk golden 5 dakika sonra CSKA Sofya'nın kalecisine gönderdiği topta pozisyonu iyi takip eden Ali, M'Bolhi kayıp düşmesiyle topu çaldı. Geriden gelen Holosko, önünde kalan topu rakip kaleye yuvarladı. Bu golle birlikte Holosko Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki 100. golünü kaydetti.

Rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlanan Tabata, 76. dakikada yerini Necip Uysal'a bıraktı.
 
Ceza sahası dışından Delev'in serbest vuruşunda Sheridan topu kafayla filelere gönderdi. Durumu 2-1'e taşıyan golde Hakan Arıkan'ın topa hatalı çıkışı etkili oldu.
 
Bu sonuçla birlikte gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş, puanını 10'a yükseltti. L Grubu'ndaki diğer maçta Rapid Wien'i mağlup eden Porto, 13 puanla grup liderliğini garantiledi. CSKA Sofya ise 3 puanda kaldı.


 Maçın Golleri:

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net