Arkadaşınıza önerin.

Bada 2.0 Resmi Çıkış Tarihi
Bada 2.0 Resmi Çıkış Tarihi 14/12/2011-17:22
 
Önemli Not: 14 Aralık'ta verdiğimiz bu haber Bada 2.0 ile ilgili en net bilgiyi verme adına Dünya'da bir ilki gerçekleştirmiştir. Bu haberimizden sonra Bada İtalya da dahil, Samsung Türkiye ve daha birçok yerli-yabanci web siteleri Bada 2.0'ın 2012 yılında geleceğine dair haberler yapmıştır. Sitemizi kaynak gösteren tüm kullanıcılara ve sitelere teşekkür ederiz.

Aylardır hatta yaklaşık bir yıldır Samsung Wave kullanıcılarının merakla beklediği Samsung'un iddialı yeni işletim sisteminin son sürümü olan Bada 2.0'ın ne zaman çıkacağı belli oldu.

Geçen süre zarfında sürekli dedikodular ortaya atıldı. Yeni tarihler verildi. Heyecanlı bekleyişler ve hatta uykusuz geceler başladı kimileri için. Ama maalesef bu tarihlerden hiçbiri Samsung'un resmi duyurusu değildi. Beklenen tarihler de gelmeyince birçok kullanıcı hayal kırıklığına uğradı, Samsung'u suçladı.

Peki kimsenin aklına gelmedi mi internetteki gayrı ciddi dedikoduları takip etmek yerine Samsung'a sormak? Aşağıda bugün elimize geçen Samsung'tan gelen Bada 2.0'ın resmi, evet RESMİ çıkış tarihiyle ilgili e-postayı bulabilirsiniz (Wave 3'ten önceki sürümlere gelecek güncelleme için, Wave I, Wave II, Wave 723, Wave 578 ve Wave 575):
 

Bada 2.0 resmi Çıkış Tarihi Belli Oldu

Türkçe Çevirisi:

Sevgili Abdulilah,

Samsung'la iletişime geçtiğiniz için teşekkürler.

Henüz Bada 2.0 ile ilgili çıkış tarihimiz olmamasına karşın Yeni Yılın başlarında hazır olacağını umut ediyoruz.

Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen tekrar Samsung'la iletişime geçin ve yardım etmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Ciaran
Çevrimiçi Destek Takımı
SAMSUNG Müşteri Destek Merkezi


Tüm Bada kullanıcılarına sabırlı bekleyişler dileriz...
 
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 6 Yorum Yapıldı

ABECEM_NET

@ercan:
Samsung'un kendi sayfasında iletişim formu doldurulyor normalde. İngilizce yazmıştım. Cevap olarak gelen e-mail adresi işe yarar mı bilemiyorum ama vereyim:
Samsung Customer Support Center <dear_customer@contactus.samsung.com>

Bu arada Bada 2.0 'ın resmi sürümleri çoktan çıktı. Tabi Türkiye sürümü çıkmadı. Ben şahsen İspanya sürümünü kurdum. Sıkıntı falan olmaz. Beklemeye değmez.



23/2/2012-20:13

erdem

@abecem.net mail ismi verir misiniz bel k bende mail atarım ingilizce dimi


23/2/2012-19:27

ABECEM_NET

Resmi firmwareler Kies'te yayınlanmaya başladı birçok ülke için. Tabi Türkiye, Almanya, Hollanda gibi ülkelere daha gelmedi malesef...


01/2/2012-12:38

şafak

bende sorduğumda ocak ayı icinde dediler ama ses yok hala bence biz umudu keselim olursa süpriz olsun :)


01/2/2012-12:30

ABECEM_NET

@ercan: Değerli Ziyaretçimiz. Yukarıdaki e-mail bizzat bize gelen e-mail'dir. Herhangi bir yerden alıntı değildir. Dilerseniz e-mail'in tam kopyasını size yollayabiliriz.
İyi günler dileriz..



17/12/2011-22:03

ercan

ÇAKMA HABER


17/12/2011-21:41

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net