Arkadaşınıza önerin.

Dev derbi Beşiktaş'ın 1-2
Dev derbi Beşiktaş'ın 1-2 29/11/2010-05:23

...Ve Beklenen Dev Derbi Bitti: Galatasaray: 1 Beşiktaş: 2 (Maçın golleri haberin sonunda...)

 

 

Ali Sami Yen'e veda derbisinde Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. 'Ya tamam ya devam' niteliği taşıyan dev derbi de Beşiktaş, Galatasaray'ı 6 sezon sonra Ali Sami Yen Stadı'nda yendi.
Beşiktaş, Ali Sami Yen'de 2010 yılının son derbisinde gülen taraf olurken, Nobre yine boş geçmedi.

Ligde sıkıntılı bir süreçten geçen Siyah-Beyazlılar'ı 'hayata döndüren' golleri 8. dakikada penaltıdan Guti ve İspanyol yıldızın yaptığı asistinde Nobre kaydetti. Galatasaray'ın golünü ise 90+1. dakikada Kewell kaydetti.

ASLANZİRVEDEN ÇOK UZAK

Karşılaşma sonrasında Beşiktaş puanını 24 yaparak 5. sıraya çıktı. Sarı-kırmızılı takım ise 17 puanla 10. sırada kaldı. Galatasaray'ın lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkı 16 puan.


 ADNAN POLAT İSTİFA SESLERİ


Beşiktaş'ın 79. dakikada gelen 2. golünden sonra Galatasaray tribünlerinde protestolar başladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar Adnan Polat ve yönetimini istifaya davet etti.


MEHMET TOPAL, HİDDİNK MAÇTA


Sezon öncesinde İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal da karşılaşmayı izledi. Sakatlığı nedeniyle takımında forma giyemeyen Mehmet, derbi maçı izleyerek eski takımına destek verdi. Mehmet Topal, protokol tribünü önünde kulüp başkanı Adnan Polat ile bir süre sohbet etti. Topal, kadroda yer alamayan eski takım arkadaşlarıyla da hasret giderdi. Fenerbahçe'nin unutulmaz kalecilerinden Tony Scumacher'in yanı sıra, bir dönem Galatasaray'da da oynayan Stephan Tomas da maçı izleyenler arasında yer aldı. Ayrıca bu akşam Aroma Voleybol Erkekler Ligi'nde Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaraylı voleybolcular da derbiyi statta izlediler. Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve yardımcısı Oğuz Çetin de karşılaşmayı Protokol Tribünü'nden takip ettiler.
 

FATİH YİNE KADRODA YOK


Teknik Direktör Schuster, Galatasaray derbisinde sakatlığı olmamasına rağmen Fatih Tekke'yi yine kadroya almadı. Sivasspor ile oynanan Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçı sonrası soyunma odasında yaşanan tartışmadan sonra Fatih'i kadroya almayan Alman teknik adam, Galatasaray derbisinde de deneyimli futbolcuya 18 kişilik kadroda yer vermedi. Beşiktaş'ta Fatih'in yanı sıra Yusuf, Rıdvan ile sakatlıkları bulunan Bobo, Ferrari, Quaresma, Ekrem, Nihat ve Onur da kadroya alınmadı.


QUARESMA TAKIMLA GELDİ


Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle derbi maçın 18 kişilik kadrosuna alınmayan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma takımla birlikte Ali Sami Yen Stadı'na geldi. Önemli karşılaşmada takım arkadaşlarını yalnız bırakmayan Quaresma, maç öncesinde futbolcularla birlikte sahaya çıktı. Soyunma odasında arkadaşlarına başarı dileyen Portekizli futbolcu karşılaşmayı protokol tribününde siyah-beyazlı yöneticilerin yanında izledi. (Hürriyet-Habertürk)

 Maçın Golleri:

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net