Arkadaşınıza önerin.

Gökhan Gönül'e Müthiş Teklif
Gökhan Gönül'e Müthiş Teklif 01/10/2011-15:26
Fenerbahçeli futbolcu için resmi teklif yapıldı!
İtalya Serie A’da çok kötü bir sezon geçiren Milan, Gökhan Gönül için kesenin ağzını açarak Fenerbahçeli yöneticilere resmi teklifte bulundu!

Gökhan Gönül Milan Yolcusu

Avrupa’nın devleri Gökhan Gönül’ün peşini bırakmıyor...

Daha önce İspanya ve İngiltere gibi Avrupa’nın zirve liglerinden gelen teklifleri reddeden başarılı sağ beke İtalyan devi Milan kanca attı. Çizme basınında dün ön plana çıkan haberlere göre, “Türkler’in Cafu’su” olarak nitelendirilen 26 yaşındaki Sarı-Lacivertli oyuncu için Milan dün resmi teklifini yaptı. Kırmızı-Siyahlılar, F.Bahçeli futbolcuyu devre arasında kadroya katmayı planlıyor.

Gökhan Gönül  Serie A’da geride bırakılan 4. haftada ligdeki konumu itibariyle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan, oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle puan durumunda 13. sırada bulunan Milano ekibinin, oyuncu konusunda yakın zamanda Fenerbahçeli yetkililerle yüz yüze görüşeceği öğrenildi.

İŞİ ERKEN BİTİRMEK İSTİYOR

Milan’ın, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin transfer listesinde bulunan Gökhan Gönül’ün işini erkenden bitirmek istediği ve daha önce de zemin yoklanan oyuncuya bu kez daha cazip teklifler sunarak kadrosuna katmayı hedeflediği de İtalyan gazetelerinde yer buldu. Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu zor süreçte takımı bırakmayacağını birçok kez ifade eden ve arkadaşlarını yüz üstü bırakmayan Gökhan için Milan’ın Sarı-Lacivertli kulübe önerdiği rakam ise 10 milyon Euro.

Kaynak: Habertürk

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 1 Yorum Yapıldı

ALEX DE SOUZA

Gitme Gökhan Gönül :sad: :crying:


15/12/2012-11:31

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net