Arkadaşınıza önerin.

İnönü'de Timsah Avı!
İnönü'de Timsah Avı! 06/12/2010-00:48

Beşiktaş, karşılaşma öncesi büyük olayların yaşandığı maçta Bursaspor’u Holosko’nun golüyle mağlup ederek şampiyonlukta ‘ben de varım’ dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş maç öncesi 4 Bursasporlu taraftarın bıçaklandığı ve büyük arbedenin yaşandığı maçta Bursaspor'u 65. dakikada Holosko'nun golüyle 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda 'ben de varım' dedi.

İki takım açısından büyük önem taşıyan mücadeleye ev sahibi Beşiktaş iyi başladı. Siyah-Beyazlılar, Fi-Yapı İnönü Stadı'nı tıklım tıklım dolduran taraftarlarının da desteği ile Bursa kalesini sağlı sollu ataklarla abluka altına aldı.

HOLOSKO ELLE ATTI


Beşiktaş'ın büyük baskı kurduğu anlarda sol kanattan etkili gelen Siyah-Beyazlılar'da genç oyuncu Ali Kuçik'in kafası direkte patladı dönen topu eliyle ağlara gönderen Holosko ve Holosko'nun sarı kart görmesini isteyen Bursa kalecisi Ivankov sarı kart gördü.

VOLKAN ŞEN KIZARDI

Volkan Şen Kırmızı Kart

Bursasporlu Volkan Şen, karşılaşmanın 46. dakikasında İbrahim Üzülmez'e yaptığı hareket sonrasında sarı kart gördü. Fırat Aydınus, Volkan'a sarı kart gösterdi. Bunun üzerine Volkan hakemi alkışladığı için 2. sarı karttan kırmızı kartı gördü.


GOL HOLOSKO'DAN


İlk 45 dakikada olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başlayan takım Beşiktaş oldu. Bursaspor'u yarı sahasına hapseden Siyah-Beyazlılar, 65. dakikada Hilbert'in derin pasına hareketlenen Holosko'nun golüyle mücadelede 1-0 öne geçti.

Holosko

Siyah-Beyazlılar golden sonra da ataklarını sürdürdü. Sahasında iyi kapanarak kontra ataklarla gol arayan Beşiktaş, son vuruşlarda etkili olamayınca farkı arttırma şansını kullanamadı.

SERDAR DİREĞE TAKILDI


Bursaspor, Beşiktaş kalesine beraberlik için geldiği nadir pozisyonlardan birinde gole çok yaklaştı. Vederson'un kullandığı serbest vuruşta Cenk topu elinde kaçırdı. Topu önünde bulan Serdar Aziz, şutunu çekti ancak top direkten geri döndü ve Yeşil-Beyazlılar beraberlikten oldu.

DAVETSİZ MİSAFİR

Karşılaşmanın 86. dakikasında sahaya elinde düz yeşil bayrak olan bir taraftar atladı. İlk olarak Fırat Aydınus'a bir şeyler söyleyerek yanından geçti. İbrahim Üzülmez'in yanından geçerken Beşiktaşlı oyuncu taraftara çelme taktı ama düşüremedi. İbrahim'in bu hareketi üzerine sahaya giren kişi kaptana küfür etti. Bir kaç saniye sonra güvenlik güçleri sahaya atlayan adamı yakalayarak dışarı çıkardı.

İlerleyen dakikalar başka gol getirmedi ve Beşiktaş sahadan 1-0'lık galibiyet ve 3 puanla ayrılarak şampiyonlukta 'ben de varım' dedi.


BEŞİKTAŞ'IN KALAN MAÇLARI
Eskişehirspor (D)
Gaziantepspor
BURSASPOR'UN KALAN MAÇLARI
Kasımpaşa
Gençlerbirliği (D)


BEŞİKTAŞ-BURSASPOR

STAT: Fi-Yapı İnönü
SAAT: 14.00
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz, Volkan Bayarslan

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan, İbrahim Üzülmez, Necip, Ernst, Aurelio, Guti, Ali Kuçik, Holosko
TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster
 
BURSASPOR: Ivankov, Mustafa Keçeli, Ömer, İbrahim, Vederson, Volkan, Svensson, Ivan Ergiç, Ozan İpek, Batalla, Turgay
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
(Habertürk/Hürriyet)

Maçın Tek Gölü Holosko'dan:

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net