Arkadaşınıza önerin.

İranın Göbeğinde İsrail Sembolü
İranın Göbeğinde İsrail Sembolü 29/11/2010-23:07
İran’ın başkenti Tahran’daki Mehrabad Havalimanı’nın çatısında, İsrail bayrağında da bulunan Hz. Davud yıldızının çizili olduğu ortaya çıktı. ...

İran Havaalanı'ında Davud Yıldızı

İran yerel medyasına yansıyan ve İsrail'in Yediot Aharanot Gazetesi tarafından da yayımlanan haberde, Tahran'daki bir havalimanında bulunan binanın, 1979'daki İslam Devrimi'nden önce, Şah Rıza Pehlevi döneminde "İsrailli mühendisler" tarafından yapıldığı bildirildi.



Yıldızın varlığının geçtiğimiz günlerde internet atlası Google Earth sayesinde keşfedildiği belirtilerek, "Devrimden 32 yıl sonra bu Siyonist simgenin hala kaldırılmadığını görmek ilginç" ifadesi kullanıldı. Haberlerde havalimanının ismi verilmedi. Tahran'da İmam Humeyni ve Mehrabad adlı iki havalimanı var. (SABAH)
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net