Arkadaşınıza önerin.

Obama Erdoğan'dan özür diledi
Obama Erdoğan'dan özür diledi 12/12/2010-08:35

Beyaz Saray açıklamasına göre Obama, Başbakan Erdoğan’ı bu sabah aradı.

ABD Başkanı Barack Obama, Wikileaks sızıntısı konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla aradı.
Beyaz Saray’dan yapılan açıklamaya göre ABD Başkanı, Başbakan Erdoğan’a "Wikileaks’in kabul edilemez eylemi nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu" iletti.

Erdoğan Obama Görüşmesi


ABD Başkanı Barack Obama ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telefon görüşmesinde, iki liderin "Wikileaks belgelerinin, Türkiye ile ABD arasındaki yakın işbirliğini bozmayacağı veya etkilemeyeceği yönünde fikir birliği içinde olduğu" bildirildi.

Açıklamada, iki liderin, uzun yıllara dayanan Türk-Amerikan ilişkilerinin önemini konuştuğu ve geniş çapta bir dizi konuda birlikte çalışmaya olan bağlılıklarını yeniden vurguladıkları da ifade edildi.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Obama'nın bu sabah Başbakan Erdoğan'ı aradığı belirtildi. Açıklamada, iki liderin, uzun yıllara dayanan Türk-Amerikan ilişkilerinin önemini konuştuğu ve geniş çapta bir dizi konuda birlikte çalışmaya olan bağlılıklarını yeniden vurguladıkları ifade edildi.

Obama'nın Erdoğan'a, Wikileaks'in "kabul edilemez eylemi" nedeniyle duyduğu üzüntüyü ifade ettiği kaydedilen açıklamada, iki liderin, bu olayın, Türkiye ile ABD arasındaki yakın işbirliğini bozmayacağı veya etkilemeyeceği yönünde fikir birliği içinde olduğu bildirildi.

TRT-Hürriyet

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net